تبلیغات
Shiraz Cook
آموزش آشپزی آموزش تهیه انواع غذاهای ایرانی و فرنگی



 املت مرغ و قارچ


مواد لازم

 فیله مرغ 150گرم
 قارچ 100گرم
 فلفل دلمه 1عدد
 پیاز 1عدد
 سیر 2حبه
 تخم مرغ 3عدد
 نمک وفلفل و زردچوبه به مقدار لازم




نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 12 اردیبهشت 1392 توسط My Chef


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
پیوندهای روزانه
آمار سایت

ابزار هدایت به بالای صفحه

تصویر ثابت