تبلیغات
Shiraz Cook
آموزش آشپزی آموزش تهیه انواع غذاهای ایرانی و فرنگی



جوجه کباب زعفرانی


مواد لازم

 مرغ تکه شده (با استخوان یا بی استخوان   ) 500گرم
 پیاز درشت 1عدد
 زعفران آب کرده  نصف پیمانه
 نمک و فلفل زردچوبه به مقدار لازم
 آبلیمو 1 قاشق مرباخوری




نوشته شده در تاریخ سه شنبه 20 فروردین 1392 توسط My Chef


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
پیوندهای روزانه
آمار سایت

ابزار هدایت به بالای صفحه

تصویر ثابت