تبلیغات
Shiraz Cook
آموزش آشپزی آموزش تهیه انواع غذاهای ایرانی و فرنگی



خوراک شکاری هندی


مواد لازم

 فیله مرغ 100گرم
 فیله گوشت 100گرم
 قارچ 100گرم
 فلفل دلمه 1عدد
 پیاز 1عدد
 پنیر پارمیزان 100گرم
 پودر کاری
 1 قاشق چایی خوری
 سس فلفل قرمز  1 قاشق غذاخوری
 پوره گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
 نمک زردچوبه به مقدار لازم




نوشته شده در تاریخ شنبه 26 اسفند 1391 توسط My Chef


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
پیوندهای روزانه
آمار سایت

ابزار هدایت به بالای صفحه

تصویر ثابت