تبلیغات
Shiraz Cook
آموزش آشپزی آموزش تهیه انواع غذاهای ایرانی و فرنگی



ماهی سالمون با سس لیمو


مواد لازم

 فیله سالمون   300گرم
 آب لیموی تازه  3قاشق غذاخوری
 پودر سیر  1قاشق چایی خوری
 پوست رنده شده لیمو  نصف قاشق چایی خوری
 پودر زیره 1 قاشق چایی خوری
 پیاز حلقه شده  1عدد
 فلفل دلمه  1عدد
 روغن زیتون  2قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل  به مقدار لازم





نوشته شده در تاریخ جمعه 19 آبان 1391 توسط My Chef


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
پیوندهای روزانه
آمار سایت

ابزار هدایت به بالای صفحه

تصویر ثابت