تبلیغات
Shiraz Cook
آموزش آشپزی آموزش تهیه انواع غذاهای ایرانی و فرنگی



 پاناکوتای بلوبری


مواد لازم

 شیر 2پیمانه
 پودر ژلاتین 1قاشق غذاخوری
 خامه 50گرم
 شکر 3قاشق غذاخوری
 وانیل 1قاشق چایی خوری

مواد لازم برای تهیه سس

 بلوبری تازه  300گرم
 شکر 2قاشق غذاخوری
 آب 1پیمانه




نوشته شده در تاریخ یکشنبه 1 مرداد 1391 توسط My Chef


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
پیوندهای روزانه
آمار سایت

ابزار هدایت به بالای صفحه

تصویر ثابت