تبلیغات
Shiraz Cook
آموزش آشپزی آموزش تهیه انواع غذاهای ایرانی و فرنگی



جوجه چینی (اسپایسی)


مواد لازم

 فیله مرغ 500گرم
 روغن زیتون   3 قاشق غذاخوری
 پیازدرشت  1عدد
 پودر زیره  نصف قاشق چایی خوری
 پودر سیر نصف قاشق چایی خوری
 پودر زنجبیل  نصف قاشق چایی خوری
 فلفل قرمز  نصف قاشق چایی خوری
 نمک وزرد چوبه به مقدار لازم




نوشته شده در تاریخ شنبه 6 خرداد 1391 توسط My Chef


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
پیوندهای روزانه
آمار سایت

ابزار هدایت به بالای صفحه

تصویر ثابت