تبلیغات
Shiraz Cook
آموزش آشپزی آموزش تهیه انواع غذاهای ایرانی و فرنگی



دسر پان اسپانیا



مواد لازم:
 آرد 1/4پیمانه
 تخم مرغ 1 عدد
 شکر نصف لیوان
 شیر نیم لیتر
 نشاسته 1 قاشق سوپخوری
 وانیل 1/2 قاشق چایخوری
 کره 20 گرم
 بیسکویت پتی بور ۱ بسته
 پودرکاکائو 2 قاشق سوپخوری
 خامه 50 گرم






نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 17 خرداد 1391 توسط My Chef


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
پیوندهای روزانه
آمار سایت

ابزار هدایت به بالای صفحه

تصویر ثابت