تبلیغات
Shiraz Cook
آموزش آشپزی آموزش تهیه انواع غذاهای ایرانی و فرنگی



 کرپ گوشت و قارچ


مواد لازم 

 گوشت چرخ کرده 500 گرم
 پیاز 1عدد
 سیر 2 حبه
 فلفل دلمه 1عدد
 قارچ 200گرم
 تخم مرغ 3عدد
 شیر1.5 لیوان
 آرد 1 لیوان
 بکینگ پودر 1 قاشق چایی خوری
 پودر زیره نصف قاشق چایی خوری
 نمک وفلفل به مقدار لازم





نوشته شده در تاریخ سه شنبه 16 خرداد 1391 توسط My Chef


درباره وبلاگ
آرشیو مطالب
آخرین مطالب
نویسندگان
موضوعات
پیوند ها
پیوندهای روزانه
آمار سایت

ابزار هدایت به بالای صفحه

تصویر ثابت